Byg selv boxe

Hvorfor bruge penge på dyrt værktøj, som kun bruges en gang? BYG SELV BOXEN er en udlejningsportal til alle, der barsler med en gør-det-selv-idé. Hvad enten, du er nybegynder eller en habil hyggehåndværker, har det aldrig været nemmere at gøre byggedrømmen til virkelighed.

bygselvboxen_image_4

Små tage

Taget er en vigtig del af dit hjem, og det betaler sig at holde det ved lige. Denne box indeholder alt det professionelle værktøj, du skal bruge til at reparere eller udskifte dit tag. Og med den tilhørende videoguide er det ingen sag at gøre det selv.

Terrasse

Skal du bygge ny træterrasse eller bare friske den gamle op, er denne box perfekt til dit projekt. Den indeholder det værktøj, du har brug for, og du får desuden vores anbefalinger til, hvilke tilkøb du skal foretage dig for at komme i mål.

Vindue

Fyrer du for gråspurvene? Så er det nok en god idé at få gjort noget ved de gamle vinduer. Med denne box er det nemt at gøre det selv. Den indeholder nemlig alt det professionelle værktøj, du skal bruge til at udskifte dine vinduer og holde varmen inde.

Køkken

Drømmer du om at opfriske dit hjem med et nyt køkken? Så har denne box alt det værktøj, du har brug for. Boxen indeholder det helt rigtige, professionelle udstyr til mindre snedkeropgaver, og bliver du i tvivl undervejs, er vores chat åben.

Malerarbejde udvendigt

Udvendigt malerarbejde skal holde i mange år, og det kræver professionelt værktøj. I denne box får du alt det værktøj, du har brug for. Og med den tilhørende videoguide er det ingen sag selv at udføre udvendigt malerarbejde lige så godt som en professionel maler.

Plankeværk

Er dit plankeværk tørstigt? Så er den billigste og bedste løsning kun et enkelt klik væk. Det er nemlig nemt at gøre det selv med denne box, som indeholder alt det helt rigtige professionelle værktøj til opgaven. Vi leverer den til din dør og henter den igen, når du er færdig.

Indvendige døre

Siver larmen ud fra teenageværelset eller ind i arbejdsværelset? Så er det nok tid til nye døre. I denne box får du alt det professionelle værktøj, du har brug for, når du skal udskifte dørene i din bolig. Og vi henter det selvfølgelig igen, når du er færdig.

Gulv

Skal du selv lægge gulv? Så har du brug for professionelt værktøj. I denne box finder du alt det værktøj, du skal bruge. Og den tilhørende videoguide hjælper dig med at sikre, at resultatet bliver af professionel kvalitet.

Tæppe- og møbelrens

Tæppe- og møbelrenspakken indeholder tæppe- og møbelrenser, så du kan få dine møbler til at se nye ud igen.

På jagt efter noget helt specifikt?
Lej værktøj separat