Mød idémændene bag konceptet

Et gammelt ordsprog siger, at værktøjet gør det halve arbejde. I vores arbejde i byggebranchen har vi alt for ofte set folk kaste sig ud i projekter uden den rigtige viden og med forkert værktøj.

Vi har skabt BYG SELV BOXEN med et ønske om at stille den nødvendige viden og det rette værktøj til rådighed for alle med skaber trang i fingrene. Ikke mindst ønsker vi at tilbyde et bæredygtigt alternativ til dig, som gerne vil undgå at spilde penge og ressourcer på at købe værktøj, som kun bliver brugt en enkelt gang.

Vores team består af professionelle og erfarne håndværkere, som ved præcis, hvad dit projekt kræver. Vi ville aldrig selv gå på kompromis med kvaliteten, og det skal du heller ikke. Derfor er alt det værktøj, du får adgang til, naturligvis af højeste kvalitet.

Vi ved, hvor stor en forskel professionel rådgivning kan gøre. Derfor er det vigtigt for os at stille den rette viden til rådighed. Her på siden har vi sammensat et væld af videoguides, som hjælper dig igennem dit projekt fra A til Z. Hvis du bliver i tvivl eller kører fast, kan du også altid kontakte os via chatten og få hjælp til at komme i mål.

Så drøm bare stort. Du kan sagtens gøre-det-selv!

Kort fortalt:

  1. Du får en idé
  2. Vi leverer en BOX med professionelt værktøj, du udfører projektet
  3. Vi afhenter din BOX igen


Med BYG SELV BOXEN får du tre klare fordele:

  1. Du får det rigtige værktøj til dit arbejde
  2. Du slipper for selv at købe grej som oftest kun blive brugt en gang og så lang på hylden
  3. Du står ikke med en masse søm og skruer når arbejdet er færdigt

Med vores koncept er du også med til at tage ansvar for miljøet, da vi kan genanvende resurserne igen og igen. Så tøv ikke – kik vores sortiment igennem og find lige præcis den BOX, du mangler, til dit næste byggeprojekt.

Rigtig god fornøjelse!

bygselvboxen_frederik_helder

Frederik Helder

Adm. direktør / partner
22 97 33 03
frederik@bygselvboxen.dk

FAKTA | 22 års erfaring i byggebranchen. 4 års uddannelse, 6 år som tømrersvend og 10 år som indehaver og byggeleder i eksternt firma. Indehaver og direktør af Tømrernes A/S.

bygselvboxen_lars

LARS SANDER

Partner
40 99 94 03
lars@bygselvboxen.dk

FAKTA | 43 års erfaring inden for smedefaget og har arbejdet en del i rustfrit kobbernikkel, plast og jern har en mange års erfaring som rejsemontør.