Det har aldrig været lettere at gøre-det-selv

Hvorfor bruge penge på dyrt værktøj, som kun bruges en gang? BYG SELV BOXEN er en udlejningsportal til alle, der barsler med en gør-det-selv-idé. Hvad enten, du er nybegynder eller en habil hyggehåndværker, har det aldrig været nemmere at gøre byggedrømmen til virkelighed.

Konceptet er simpelt. På hjemmesiden vælger du den BYG SELV BOX, der passer til dit projekt. Vi leverer værktøjet direkte til din dør sammen med den mængde af skruer og søm, du skal bruge. Når du har gjort din idé til virkelighed, afhenter vi udstyret igen.

BYG SELV BOXENE sammensættes af professionelle og erfarne tømrer, som ved præcis, hvad dit byggeprojekt kræver. Idéen er vokset ud af vores erfaringer fra i byggebranchen, hvor vi tit ser folk kaste sig ud i projekter uden den rigtige viden og med forkert værktøj. Det er både spild af penge og materialer. 

Vi mener, at den nødvendige viden og det nødvendige værktøj bør være tilgængeligt for alle med skabertrang i fingrene. Vi ville aldrig selv gå på kompromis med kvaliteten, og det skal du heller ikke. Alt det værktøj, du får adgang til, er af professionel kvalitet, og med BYG SELV BOXEN følger altid en trin-for-trin-video eller et link til en manual, som hjælper dig godt i mål. Bliver du i tvivl om noget, sidder vi altid klar til at hjælpe på chatten.

Så drøm bare stort. Du kan mere, end du tror!

bygselvboxen_image_3
bygselvboxen_ikon_ide

1

Du får en god idé

bygselvboxen_værktøj_grafik_lys

2

Du vælger din BYG SELV BOX

bygselvboxen_ikon_levering

3

Vi leverer værktøjet

bygselvboxen_ikon_diy

4

Du gør din idé til virkelighed

bygselvboxen_ikon_afhent

5

Vi afhenter værktøjet